Struktura oddělení

Podle charakteru činností je OLV rozdělené na tři samostatné úseky. 

Úsek klinické a ambulantní nutriční péče

  • zajišťuje nutriční péči na lůžkových odděleních a v nutriční poradně, a to především hodnocením nutričního stavu pacientů, zavedením nutričního plánu, monitorováním nutričního příjmu, individuálním přístupem k rizikovým pacientům a navrhováním postupů v oblasti léčebné výživy.  Významnou pozornost věnuje edukacím pacientů i rodinných příslušníků a přípravě vzdělávacích materiálů pro laickou veřejnost.

Vedoucí úseku: Marta Bácová

telefon: 532 232 732

e-mail:

 

Provozní úsek

  • sestavuje jídelní lístky pro hospitalizované pacienty, zabezpečuje zpracování objednávek stravy, vyhotovení požadavků pro výrobu ve Stravovacím provozu, kontroly expedice stravy pro lůžková oddělení a další kontrolní činnosti související s dodržováním výrobní praxe dietní stravy nebo se stravováním pacientů.

Vedoucí úseku: Petra Nebenführová

telefon: 532 233 872

e-mail:

 

Úsek mléčné kuchyně

  • zajišťuje pro děti hospitalizované v Dětské nemocnici přípravu a výdej kojenecké stravy, dietu PKU (pro fenylketonuriky) a  ketogenní dietu.

Vedoucí úseku: Ivana Štanclová

telefon: 532 234 337

e-mail:


zde může být Vaše reklama logo Zbrojovky Brno logo Lékaři bez hranic



CZ ENG DE

změnit velikost písma

Jihlavská 20, 625 00 Brno
+420 532 23 1111

NIAHOSM ISO 9001:2008 ISO 14001:2001